Тридневните партита в Bling, които събудиха Пловдив (ПРОГРАМА)

Тридневните маратони в Bling club успяха да събудят нощния живот на Пловдив от изминаващото лято

За пловдивските партита се чува надалеч и дори успяха да спечелят доверието на посетители, които вече са сред най-редовните, идващи от други градове. Дойде време да съобщим какви колаборации от музиканти сме ви подготвили този път, чиято мисия е да ви дадат забавление на високо ниво. 

Bling стартира на 20.09 /четвъртък/ с уточнението, че тази вечер ще остави мейнстрийма на страна, за да погали ушите и духа с евъргрийн парчета, които ще бъдат наградени с най-ценната валута – почетно място в историята на българската хип-хоп музика и култура. На пръв поглед  SPENS и LITER JACK са доста различни изпълнители, но имат сходни идеали. И двамата са на мнение, че не трябва да изпращаме смисленото, полезно за съзнанието послание в текстовете на рап песните, в миналото. До този момент се придържат към тази идеология в творчеството си и не са се подвели по новите тенденции в жанра. И въпреки това интересът към тях не стихва!

Те ще бъдат гости на BLING CLUB в четвъртък, а от пулта гърбовете им ще „пази“ DJ Chukee. 

На 21.09. /петък/ ви очаква DJ George, който се е съсредоточил върху трап и съвременните хип-хоп звукови разклонения, но много добре познава и корените, тъй като от тях започват първите му стъпки в занаята. В момента е сред най-актуалните в бранша. Меломаните обожават вкуса му за музика и умението му да се ъпдейтва спрямо новите жанрови разновидности и техните правилни приложения! С имената на различни свои проекти George обича да ни напомня, че професията му, обвързана с хип-хопа, е основна движеща сила в живота му "ЗаТоваЕРоден" и… Born 2 Hiphop! 

На сцената няма да има гост-изпълнител, но определено динамика и присъствие няма да й липсват. Виктор Гърков – главно действащо лице в танците и трупата му са ви подготвили впечатляваща хореография, част от шоуто „Emotional Dance”. Под същото име Виктор е нарекъл своя денс клас, който обучава в Dance Station Plovdiv. Той предава опита си в движенията на малки и големи в качеството си на най-добрия хип-хоп танцьор под тепетата и у нас!

На 22.09. /събота/ егоистично, но в най-добрия смисъл на думата, Funkster ще ангажира вашето внимание изцяло с професионалния си нюх към най-доброто от света на хип-хоп и R’n’B музиката. То ще звучи във ваша чест! Съботата си е велика, най-вече защото е почивна, а още по-хубавото й е, че след нея идва неделята, която съвестно може да отделите за рехабилитация и справяне с махморлука след шеметната нощ в Bling.

СНИМКИ от тридневния отркиващ маратон може да видите в Plovdivclubs, както и да следите пълната програма на клуба!

Вашият коментар