Турнето на Brazz Association КОМБО минава и през Пловдив

Звездната седморка от "Brazz Association КОМБО" отновo ще са в любимия си Пловдив, като част от турне обиколка на България

Брас Комбината ще припомни на пловдивската публика как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави

Тромпетистът Михаил Йосифов и тромбонистът Велислав Стоянов в компанията на още пет големи джаз музиканти: Тодор Бакърджиев – тромпет, вокал, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – бас, Георги Марков – барабани и Атанас Попов – перкусии, ще представят купонджийската страна на джаза на 6-ти април в клуб „Библиотеката“, Пловдив.

Брас Комбината ще припомни на пловдивската публика как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави. Ако обичате джаза, духовата музика, забавлението, танците и изобщо музиката, която носи усмивки, се включете в купона, гарантиран от най-добрият музикален отбор на родната сцена. Формацията е подготвила богата програма от авторски композиции, както и песни от различни жанрове, които ще прозвучат в нестандартни брас аранжименти.

Всеки, който е присъствал на концерти на големите джазмени знае, че музиката им заразява с добро настроение, а петъчната нощ ще ви се стори кратка с виртуозните музиканти, забавните им аранжименти на знайни и незнайни произведения, както и вокални умения поднесени с много смях и закачки. 

„Брас Асоциация Комбо“ е най-младата формация на „Брас Асоциация“ и е рожба на музикалната енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов – едни от най-търсените имена в българския джаз.

Клуб „Библиотеката“ е любимо място на пловдивските меломани, известно с широката гама събития, които собственикът Гаро Узунян лично подготвя всеки месец за своите клиенти и приятели. Заведението се намира в центъра на Пловдив и е една от емблемите на съвременната клубна сцена.

Вратите отварят в 21 часа, а билетите са на стойност 10 лв. За резервации: 0888938075

Препарти – в бар СандъкЪ, Капана,ул. "Абаджийска" 8-10

За автора

Вашият коментар