Вендета за рапъри измамили стотици с кастинг за сериал или поредният театър?

Причината за побоя над рапъра Зипо е кастинга за онлайн сериал, в който той участва и който бе обект на разследване от "Господари на ефира", смята самият той

Обект на нападение и саморазправа се е превърнал един от двамата старозагорски рапъри от дуото Зипо и Слаш. Христо Христов, както е истинското му име, е бил нападнат и пребит миналата вечер в офиса му от неизвестни лица. Конфликтът явно е породен от кастинга за сериала „Лъжливи рими”, който бе обект на разследване и репортаж от предаването „Господари на ефира” миналата година. 

„Христо не е занел, кои са, но ги е пуснал да се качат в офиса, защото е смятал, че идват по работа. Когато им е отворил вратата на офиса директно са го попитали: „Вие от фалшивите кастинги, за които говориха в Господари на ефира ли сте? Не са изчакали никакъв отговор от негова страна, а единият от четиримата направо го е нападнал, съборил на земята и всички са започнали да го ритат.

След което са изчезнали. Веднага след побоя се обадихме на 112 и дойде полиция при нас. В началото не искаха да приемат жалбата, защото била срещу неизвестни лица. След това, все пак, я приеха и днес Христо се намира в едно от софийските районни управления, за да даде показания по случая. Предстои да му се издаде медицинско, има охлузвания, натъртвания и вътрешни кръвоизливи”, казва Слаш.

„Кастингите за въпросният сериал, за който правиха репортаж в Господари на ефира, е пряко свързан с работата ни и като продуценти, и като главни герои в сериала. Това е организирано нападение, знаели са какво правят, действали са бързо и организирано. Смятаме, че това е някакъв вид „поръчка”.

Съмненията се насочват в няколко посоки. Първото е, че нападението е свързано с измамени хора след репортажите по предаването Господари на ефира миналата година, а второто е поредната инсценировка от страна на режисьорския тандем, за да може камерите отново да се насочат към дваматаИнтересното е, че двамата рапъри са извесни повече с PR действията си, а не толкова с музиката и текстовете си. Появата в публичното пространство на старозагорците е свързано предимно със скандали.

През пролетта на миналата година те оскверниха няколко паметника на културата и институции в София с цел повдигане на имиджа си като "лоши момчета" (ВИЖ ТУК). 

Вашият коментар