Всички заедно сега

Коледно парти в Stage 51 ще събере всички приятели на artnewscafe на едно място за празниците. Заведението, което е едно от най-разпознаваемите пловдивски места за съвременна култура организира купона под наслов “All Together Now”- вдъхновени от слогана на Пловдив за Европейска столица на културата – Заедно.

Събитието All Together Now ще се проведе с много танци на 25 декември 2014 г., когато в града се завръщат от чужбина и други градове редица пловдивчани и приятели на града.

Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена и в състава на DJ-ите. Това ще са лица, познати от зад бара на artnewscafe от неговото създаване до днес. Някои от тези бивши бармани днес са напредничави DJ, други са фестивални директори, трети сами организиарат събития, четвърти са пърформър артисти, но всички са израсли артистично в artnewscafe. Това са Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (НОЩ Пловдив, Молескин), Елен (Wake Up), Павел (Hip Hip).

CHRISTMAS PARTY

ALL TOGETHER NOW

by artnewscafe

Организатор: artnewscafe – http://www.artnewscafe.com

Дата: 25 декември 2014

Часове: 22:30 – 05:00 часа

Място: Stage51 бул. Христо Ботев 51

Зад пулта ще бъдат бившите бармани на artnewscafe: Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (НОЩ Пловдив), Елен (Wake Up), Павел (Hip Hip)

VJ Nemko-fi (Мелформатор)

Вход свободен

За автора

Вашият коментар