Yamato с ударна демонстрация в центъра на Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Няколко десетки пловдивчани и деца от школата по Вин Чун 'Евто' усетиха магията на барабаните на феноменалните Yamato днес

Японците изнесоха безплатен семинар пред над 100 пловдивчани и техните родители пред Община Пловдив ден преди шоуто в залата Колодрум утре. Те демонстрираха техники и уменияпо подобие на древни бойни техники, в които най-важното е да се раздадеш докрай.

Азиатците разкриха, че утре ще бъде представен и легендарният 500-килограмов ТАЙКО барабан, който представя историята за ритъма на сърцето.

Японците идват с нов и много силен състав. След турнето по случай 20-годишнината си, групата се преобразява, като си прелива нова кръв. В нея влизат млади членове на възраст от 19 до 25 години, енергични и вдъхновени да представят новата програма ‘Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето’.

Разбира се, в състава остават и достатъчно по-опитни барабанисти, така че връзката между поколенията не е прекъсната. Всеки един от тях ще пресъздаде емоционално и вдъхновено шоуто ‘Bakuon’ с големия 500-кг Тайко барабан – талисмана на групата, както и с още 40 различни видове и размери барабани и други инструменти

Това е не просто зрелище с много музика, ритъм и енергия, но и един силно въздействащ спектакъл с много силно духовно и философоско послание – задължителен, както за всички практикуващи йога или източни бойни изкуства, така и за зрителите с отворени умове и души.

Видео от прдставянето в Центъра на Пловдив днес:

Yamato направиха и специален поздрав на български език. Вижте повече ТУК

Вашият коментар