Италианците Едоардо и Денис в страстна латинопрегръдка с Пловдив (ВИДЕО)

Изминалият уикенд под тепетата премина под звездата на латино ритмите и кизомбата, а едни от най-големите инструктори в света Едоардо и Денис станаха част от третото издание на „Kizzmas

Горещата кизомба прегръдка отново събра на едно място танцови двойки от цяла България, като не лиспваха и гости от съседните ни страни. Всички те бяха по покана в Пловдив от бащата на Кизомбата Гаро Узунян и Анелия Янкова, основатели на клуб Casa de Baile. Повече от 2 дни те попиваха от горещите страсти на двамата треньори от Милано. През деня уроците се провеждага в Дома на културата, а вечер страстите се нажежаваха в клуб „Библиотеката“ където всички таньуваха буквално до сутринта.

Гост-инструкторите  Едоардо и Денис са добре познати в кизомба средите със своя чувствен, но и много техничен стил.  Последните години водят уроци на най-големите фестивали по света.

Любопитно е, че именно Гаро Узунян, считан за бащата на кизомба у нас, запалва искрата към този танц в Едоардо и е първопричината той да започне да танцува този така популярен напоследък стил. Двамата се занимат с този стил вече 6-та поредна година. В Пловдив те пристигнаха с изключително голям арсенал от техника, за да могат да предадат на всички участници в този мини фестивал най-доброто от това, което имат.

„Звездите, които каним са винаги атрактивни, а най-хубавото е, че хората могат да се докоснат до тях, да бъдат два дни с тях. Това е един празник на сетивата, на танците и на чувствата“, сподели известният арменец за mediacafe.bg

Двамата останаха страшно впечатлени от Пловдив, музиката и най-вече от храната, като споделиха че пицата, която са опитали по никакъв начин не отстъпва от италианската. В първата вечер те са били посрещнати под съпровода на гайда, а това даде и музата на Едоардо да направи специална компилация с българска народна музика съчетана с латино ритми.

„“Кизомбата присъства почти във всеки клуб в Италия и набира страшна скорост по цял свят. Атмосферата от нашата вечер зависи от много фактори и няма значение на каква възраст си, а какво носиш в себе си и колко далеч искаш да стигнеш. Няма изискване да имаш специална танцова култура, даже е много по-добре хората, които идват да се забавляват да не са танцували преди друг стил. Практиката показва, че те попипват най-добре стъпките и движенията. Нашият танц е на универсален език, а с него се запознахме с хора от цял свят и това ни прави щастливи“, споделиха двамата пред нашата камера.

Чуйте какво казаха още двамата инструктори от Италия: 

Едо е добре познат в танцовите среди на Европа и танцува на водещи сцени от  15-годишен. В началото танцува хип-хоп, а в последствие и салса, като участва в множество състезания за аматьори и професионалисти. Работи и танцува от 2011 година с Денис Навоти, с която представят кизомба шоу програми и уроци в цял свят. Страстта към танца и музиката провокират Едо и той се отдава на композирането.

В момента, той е един от най-търсените и слушани DJ-и в кизомба и семба обществото, което последните години се разрасна и вече е част от всички големи танцови фестивали по света. Едо, познат и като DJ Ghost Face ще зарадва публиката с два горещи сета на партитата в клуб Библиотеката в петък и събота вечер.

Запознайте се повече с неговата музика от следващото видео:

Повече за „Kizzmas“ с видeо и снимки от първото му издание може да видите ТУК

Всички снимки от двете вечери в Пловдив може да видите само в PlovdivCLUBS.com 

 

Вашият коментар