JEREMY? се завърнаха с нов сингъл и клип

След пълно мълчание повече от година и половина JEREMY? изненадаха феновете си с песен и клип към нея, които провокират слушателите да излязат от зоната си на комфорт, оставайки верни на себе си.

Очаквахме с нетърпение да разберем какво се случи с една от най-любимите български рок групи по време на тежките месеци за всички артисти. Те за пореден път ни изненадаха като наскоро обявиха, че са използвали това време, за да подготвят албум №3. Талантливите музиканти, излизали на една сцена с легендарните Queen и не по-малко известния Adam Lambert, превзеха музикалните класации с първата песен от новия си албум – Day Job.

JEREMY? използват новия си сингъл, за да провокират публиката да се замисли дали day job е равносилно на dream job. Леко заядлива и много провокативна, песента се отличава с по-бързи темпа и повече китарни рифове. След излизането на песента феновете с нетърпение очакваха музикалния клип на Day Job.

За най-нетърпеливите чакането приключи на 26.05 в клуб Kino Cabana, където се състоя премиерата на клипа. Групата, заедно със своите фенове, отпразнува възможността да се видят на живо с много музика, забава и  излъчвайки за първи път клипа пред публика. Клипът беше посрещнат с гръм. Съвсем буквално –  небето се отвори и валя проливен дъжд, светкавици осветиха новия клип. Ерсин възкликва, че ще продължават да свирят докато техниката продължава да работи. Прогизнали бяха всички и бандата и техниката и верните фенове. Специални гости бяха Насо Русков, Иван Велков от P.I.F. и писателят Росен Карамфилов.

Звездният екип, който седи зад този проект, е част от Clamer Production Studio с режисьор – Георги Манов, продуцент – Атанас Бързаков, а към тях се присъединява и фотографът и оператор Александър Станишев. Голямата изненада в клипа е един от най-впечатляващите фронтмени в българската алтернативна музика  – Насо Русков. Той продължава да  затвърждава своята ексцентричност, а образът му, известен с хаплив език, се вписва в концепцията на проекта – The Day Job от JEREMY?.

Снимки: Драгомир Димчев

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Ерсин Мустафов: С „Jeremy?“ ще избухнем отново в третия си албум

За автора

Вашият коментар