Космически концерт препълни лятното кино в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Магически, вълшебен, изпълнен с вяра в доброто и надежда за децата. Това беше само малка част от онова, което изпитаха хората на първия рок концерт от първия ден на месеца на изкуствата под тепетата.  

Повече от 1000 човека станаха част от магнетичната рок вечер в Лятно кино „Орфей“ и дариха от себе си за каузата, която Константин Кацаров и пловдивският рок поддеха през пролетта. В края й стана ясно, че „Белият Концерт“ е успял да събере 10 хиляди лева приходи, които ще отидат за закупуването на апаратурата – „цито спин центрофуга“ за Детската онкология в УМБАЛ „Св. Георги“. Това сподели вокалът на „Ренегат“ пред стотиците пловдивчани.

Десетки деца с техните родители, между които и възрастни хора ставаха на крака, за да аплодират музикантите почти след всяко тяхно изпълнение. На сцената едни след други се качваха група Ренегат, Весела Бонева, Емилия Валенти, Tornado RockBand, Dirty Purchase и The Doctors, както и великата Валя Балканска. Всички те бяха облечени изцяло в бяло, а сценичното им поведение бе оформено с пиротехника през цялото време, докато трае концерта под звездите.

Голям фурор направиха докторите от група The Doctors, които са специалисти от различни области в медицината. Най-младият сред тях Иван Русев, който е част от група Zoom и главен инженер на УМБАЛ „Св. Георги“. „Благодарим ви, че сте тук и правите това събитие наистина ценно за всички. Не мога да скрия емоцията си“, каза той в началото на събитието и представи всички доктори от групата.

Страхотната Валя Балканска и нейният гайдар Петър Янев пък направиха концерта космически и накара ха хората да пеят заедно с тях през цялото време.

Още снимки от Белият Концерт и музикалните събития в Пловдив може да видите сайта за нощен живот – Plovdivclubs

За автора

Вашият коментар