Шестият албум на Intelligent Music Project вече е факт

От днес феновете на рок музиката вече могат да слушат дългоочаквания шести албум “The Creation” на българската супергрупа Intelligent Music Project. 12-те песни вече присъстват във всички музикални платформи, а диск може да бъде закупен освен от сайта на групата, така и от книжарници “Orange” и бензиностанции „Лукойл“.

“The Creation” е поредното произведение на изкуството на българския бизнесмен, филантроп и меценат д-р Милен Врабевски. В албума се разгръщат темите за страха, за вътрешните сигнали и гласове във всеки от нас, както и за техниките, които спомагат на човек да се справя с ежедневните предизвикателства.

 „Не трябва да взимате живота толкова насериозно. Опитайте се да наблюдавате собственото си развитие отгоре. По този начин ще се превърнете в съпричастен свидетел на своето съществуване. Всяка болка трябва да бъде обгърната от вашата грижа, но не от името на човека, който е част от проблема, а с вниманието на обикновен свидетел. Така ще се превърнете в източник на баланс, обич и хармония за целия свят и за себе си включително“, споделя д-р Врабевски.

Intelligent Music Project и този път спазва установената от самата група традиция в албумите им да участват световноизвестни изпълнители. В “The Creation” това са острието на Rainbow, Vandenberg и Michael Schenker Group – Рони Ромеро, Джон Пейн (ex-Asia) и Карл Сентанс (Nazareth). Това е и третият албум поред, в който се изявява вокалистът на британската прогресив рок група River Hounds Ричард Грисман. И докато тези четирима невероятни изпълнители са добре познати на феновете на Intelligent Music Project, една огромна изненада дебне в “The Creation”. Барабаните в албума са записани от двама легендарни барабанисти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Тод Сукерман (Styx).

И тази година Intelligent Music Project ще зарадват българските рок фенове с  лятно турне в подкрепа на новия албум. Освен титулярния вокалист на супергрупата Рони Ромеро, в него ще вземат участие и легендарният барабанист на Rainbow и Black Sabbath Боби Рондинели и дългогодишният вокалист на Asia Джон Пейн.

Българската част от “The Creation Tour 2021” ще се проведе в края на месец май в Пловдив, Варна, Бургас и София. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Вашият коментар