Страхотен старт за турнето на Мастило в Пловдив и Стара Загора (ВИДЕО и СНИМКИ)

Групата и феновете се поклониха с едноминутно мълчание пред паметта на жертвите от атентата в Париж

Група Мастило снимат видеото за новото си парче по време на есенното си турне „Виж ме пак“, което тръгна в събота от Стара Загора и ще премине през още 7 български града. Това споделиха Вики и Десо пред камерата на Nightclubs.bg в неделя вечер минути преди да излязат на сцената на Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив.

Двете зали бяха препълнени почти до краен предел, а усмивките в лицата на хората грейнаха още с появата на Виктория Терзийска. Малко преди това тя помоли всички фенове да станат, за да почетат с едноминутно мълчание жертвите от атентата в Париж в петък вечер.

„Една от мечтите на групата ни се сбъдна“, сподели Вики, като представи проекта на турнето, което е задно с Държавните Опери в Стара Загора, Пловдив и Русе. Публиката направо изригна при появата на оперния солист Марк Фаулър, който заедно с певицата изпълни „Памуковите облаци“, а след общото уникално изпълнение цялата зала вече танцуваше на крака с „Прости ми, че обичам само теб“, което е и последният хит на Мастило.

Ние не спираме да се следим новите неща в музиката, да се развиваме и да експериментираме. Затова и сме вече 16 години на сцената“, сподели китариста на групата Десо в кулоарите на оперната зала в града под тепетата.

Стилният концерт на Мастило в Пловдив бе не само като театър за меломаните. На сцената те бяха подкрепяни от група Ла  Ти Да, както и страхотните Краси Тодоров – пиано и Васил Вутев – барабани.

Сцената бе впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България.

Мастило изпълниха общо 15 парчета. Ето кои бяха те:

1. „Будапеща“

2.“Така приятно е с тебе“

3. „До края“

4. „Ела ела“

5. „Неразделни“

6. „Малките неща“

7. „Непростимо“

8. „Памуковите облаци“

9. „Прости ми“

10. „Спираш ми дъха“

11. „Моите кафеви очи“

12. „Не се съмнявай в мен“

13. „В ръцете ти“

14. „Виж ме пак“

15. „В двореца съм сама“

Всички музикални събития може да следите в nightclubs.bg

Вижте в кои български градове продължава турнето на групата ТУК.

 

За автора

Вашият коментар