„Целуни ме“ с Любо Киров на Античния театър

Поради огромния и непрекъснат интерес към предстоящия концерт на Любо Киров на 15 юни, за който билетите се изчерпаха за 6 дни, организаторите „МаскАрт“ с най-голямо удоволствие съобщават, че пускат в продажба нова дата за концерт – 21 юни 2021 г., начало от 21 часа, отново на сцената на Античен театър – Пловдив .

Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, „Радвам се да те видя“ и т. н.

Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже – „Здравейте, радвам се да Ви видя отново на Античен театър“, със своя нов сингъл „Целуни ме“ .

Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади.

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда – признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.

Билети се продават на касата на „МаскАрт“ в Дом на културата “ Борис Христов“ и в мрежата на EVENTIM.bg. Цените са от 30 до 50лв.

Деца до навършена 5-годишна възраст могат да влизат без билет, но без право на седящо място.

Телефона за информация: 0894 611188

Важно: Организацията и осъществяването на концерта ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с разпространението на Ковид 19.

Вашият коментар