БТР ще забият днес в Лятното кино

Днес музикантите от БТР се срещат с феновете си 2 часа преди концерта в лятно кино "Орфей"
 
Лятно кино "Орфей" ще започне да се тресе малко след 21 часа, защото Наско и компания ще се качат на сцената му, за да изпълнят най-доброто от своя репертоар. 

Освен песните от новия албум "Защо", бандата ще изсвири и най-големите си хитове. БТР са поканили да се качат на сцената редом до тях и народни музканти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ). Това ще бъде, като сюрприз за пловдивската публика споделят организаторите за mediacafe.bg

Преди концерта рокаджиите ще станат част от "Горещ афиш", който се организира от тази година в Пловдив и среща известни личности от театрaлната и музикалната сцена с ученици и студенти. 

На събитието, което ще се състои също в Лятно кино Орфей буквално преди "саунд чека" на бандата от 19:00 часа, са поканени студентите от АМТИИ, както и учениците от музикалното училище "Добрин Петков", които ще могат да се срещнат с Наско и неговата група. Поканени са и всички пловдивчани, които искат да се докоснат до бандата и да зададат своя въпрос към самите тях. 

До този моемнт в "Гореш афиш" срещна ученици и студенти с Асен Блатечки, Йордан Алексиев и Юлиян Вергов

Вашият коментар