Библиотеката отново събира смели мечтатели търсещи вдъхновение

Във „Вечери на наивници“ хора разказват за провалите им, които са ги направили по-силни по пътя към успеха

След две изключителни "Вечери за наивници" в Пловдив, и за радост на всички търсещи вдъхновение, предстои нова среща с уникални и упорити хора, разказващи за своите неволи по пътя към успеха.  Третото издание на Вечери за наивници, организирано от младежите от JCI, ще срещне всички присъстващи с хора, посветили се на магията и предизвикателството на танцовото изкуство. Събитието ще се състои в клуб Библиотеката този четвъртък, 25-ти август.

Специални гости на това издание ще бъдат трима души, превърнали страстта си в професия- Гаро Узунян, Илия Чолаков и Анна Дончева. Всички те са обединени от магията на танца.

Гаро Узунян – основател на школа по кизомба в Пловдив

Гаро e rоден на 25.07.1975 г в Пловдив в семейство на  занаятчии. Завършил e Агро бизнес и Ветеринарна медицина, която обаче никога не е практикувал. От 1996 г. управлява проекти в сектор "Промишлена енергетика", като от 2002 г. паралелно с това се занимава и със стокови борси.

От 2005 г. до днес се занимава с танци, които се превръщат в негов начин на живот. През 2009 г. заминава за Португалия, където изучава основите на кизомбата, след което отваря собствена школа. 

Илия Чолаков – основател на школа по Салса

Илия е на 27 години от гр.Пловдив. Хореограф и собственик на танцова школа школа по салса „Royce Dance Studio. Занимава се със спортни танци от 1998 година. През 2001 г е приет хореографски профил в "Св. св Кирил и Методйй", след което през 2004 г. е приет в Нацианална търговска гимназия в гр. Пловдив. През 2007 г. започва да се занимава със Social Latin Dance, а от 2013 г. има собствена школа.

Анна Дончева – управител на танцов център

Вечерта за всички наивни мечтатели (25-ти август, четвъртък) ще започне от 19:00 часа. в клуб "Библиотеката" на  ул. Лейди Странгфорд 5.

На първата вечер за наивници близо 200 младежи изслушаха историите на Георги Ангелов (Start it Smart), Даниел Джинсов (МСМРБ) и Стефан Горанов (Инкубатор) в клуб Библиотеката. Снимки и видео от нея можете да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар