Богата програма и много настроение в Тракия за светването на празничната елха

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров ще запали символично светлините на празничната елха в района

Това ще стане утре – 4-ти декември 2019 г., сряда, от 17.30 часа в парк „2019” – най-новата зелена зона на бул. „Освобождение” /до жилищен комплекс „Елит”/. 

В първия ден от богатата двудневна програма ще се включат близо 100 деца от детските градини в „Тракия”, комитет „Родолюбие”,  фолклорен ансамбъл „Тракия”.  

„Тръгваме по следите на старите български традиции, за да разберем как е изглеждала Коледата във времената на хайдути и комити в едно реалистично изживяване, създадено специално за нашия празник от майсторите от Комитет „Родолюбие“. След това малките коледари от 4 детски градини в „Тракия” се събират с големите майстори от Ансамбъл „Тракия” и Kомитет „Родолюбие“, за да нарекат за здраве, щастие и късмет.  По-късно гласчетата на бъдещето ще огласят парка и ще ни накарат да се гордеем с децата на „Тракия”

Споделят организаторите.

Във втория ден от събитието жителите и гостите на най-младия пловдивски район ще се насладят на таланта на Едит Унжиян и Георги Зайков от MixMe, а ди джей Скил /Skill/ ще се погрижи за празничното парти.

На 4 и 5 декември в най-новия парк на „Тракия” истинска празнична феерия очаква гостите. Ще има детски работилници, вкусни и ароматни изкушения, много музика и настроение.

Цялата програма на събитието може да откриете във фейсбук (ТУК).

Вашият коментар