Коледен базар Капана стартира съвсем скоро

Тази година традиционния празник е от 23 до 27 декември на Малката главна

От 21 до 25 декември Малката главна ще грее с топлите цветове на най-хубавия празник – Коледа! За поредна година организаторите застават зад каузата, подкрепяща българските автори и призовават пловдивчани да изберат коледен подарък, изработен от български автор с много внимание и обич, за да подкрепят творците. 

„Възхищаваме се на талантливите хора, които избират да се посветят на творчеството и да го превърнат в професия. Вярваме, че те заслужават цялата подкрепа на света, а за нас е важно да им осигурим поле за изява. Тази коледа отново ще изберем ръчно изработени продукти, създадени в България. Знаем, че когато купуваме такъв продукт, носим топлина и светлина не само в своя дом, но и в дома на автора.“

Коментират организаторите. 

Акцентът на събитието е Големият авторски базар за ръчно изработени чудеса, в който стотици талантливи автори и занаятчии ще ни предложат своите уникални изделия. 

Разбира се, ще има и богата украса, греещи елхи, изкусителни павилиони за топли коледни напитки и лакомства и сцена, от която ще звучи красива коледна музика и специални DJ сетове. 

Посетете Коледен базар Капана от 23 до 27 декември и сме сигурни, че ще откриете още стотици причини да обичате Коледа!

Следете повече за програмата и изненадите, които ни готвят организаторите, на официалната страница на събитието във Facebook.

 

Photo Credits: @Радостин Найденов

Вашият коментар