Дефиле уийкенд в Пловдив с още нови участници

Дефиле "Уикенд в Пловдив", организирано от Съвет по туризъм – Пловдив, ще се проведе за втори път под тепетата на 8,9 и 10 март 2019 г.

На 8 март (петък) Регионален исторически музей – Пловдив ще работи с всичките си експозиции в стандартното им работно време за сезона. На 9 и 10 март (събота и неделя) институцията ще работи с експозиция "Българско Възраждане" и Музеен център за съвременна история, където е подредена гостуващата изложба "Еврика" на детски научен център "Музейко". Експозиция "Българско Възраждане" на ул. "Цанко Лавренов" 1 в Старинен Пловдив ще работи между 9.30 и 17.00 ч. с 50% намаление на цените на специалните издания на музея, както и възможност да се възползвате от фамилен билет на стойност 6 лв. или билет "Баба, дядо и внуче" на цена от 3 лв.

Музеен център за съвременна история на ул. "Ангел Букорещлиев" 14 представя изложбата "Еврика" на детски научен център "Музейко". Обектът, разположен върху Данов хълм (Сахат тепе), ще приема посетители между 10.00 и 16.30 часа, децата до 7 г. ще посещават изложбата безплатно, учащите ще заплащат 1 лв., а възрастните 2 лв.

Вашият коментар