BioTech – събитието, което не бива да пропускате

Кои дигитални технологии най-силно ще повлияят секторите медицина, здравеопазване и фармация през следващите 5 години – това ще научат от експерта Калин Рахнев участниците в BioTech

Събитието, което ще се проведе в в Пловдив е на  07-ми март 2019 г.  четвъртък, от 18:30 до 19:30 ч. в Дом на културата „Борис Христов“. Друго направление, върху което ще се фокусира BioTech експертът, е най-изявените недигитални тенденции, които също се окажат формиращо влияние върху тези области.

Калин Рахнев е завършил MIT – Massachusetts Institute of Technologies, със специалност Maths & Computer Science. Оглавявал е разработването на различни BioTech решения.

Участници със стартап идеи за продукти/услуги в медицината, здравеопазването и фармацията,  предполагащи прилагането на определена дигитална технология, ще имат възможността лично да коментират с Калин идеята си и степента, в която всяка идея има потенциал да бъде реализирана. 

BioTech събитието се организира от Strategy+ Business Lab и е част от поредица от 5 събития с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес. 

Събитието в София е на 13/03 – сряда, от 18:15 до 19:30 ч в Networking Space Co-working.

Входът за ученици и студенти е свободен.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрация за събитието може да се направи ТУК!

За автора

Вашият коментар