Десетото издание на „Нощ на музеите и галериите“ набира доброволци

Фондация „Отворени Изкуства“ (базов организатор на „Нощ на музеите и галериите – Пловдив“) обяви свободни позиции за доброволци, желаещи да станат част от десетото юбилейно издание на „Нощ на музеите и галериите – Пловдив“. Тази година събитието ще се проведе на 12 и 13 септември.

Доброволци се набират в следните области: Помощник-уредници, Отговорници брандиране, Помощник-артисти, Фото и видео заснемане. Позициите са подходящи за студенти с артистична насоченост , студенти с хуманитарна и културологична насоченост , студенти с насоченост журналистика и комуникации, ученици, фотографи, всеки, който има интерес в областта на културата и желание да се включи в събитието

Всички доброволци ще получат свидетелство за извършен доброволен труд и рекламни сувенири на „Нощ на музеите и галериите – Пловдив“, 2014. Това е прекрасна възможност да придобиете поглед над културните институции в Пловдив, да натрупате ценен опит в организирането на мащабно културно събитие от градски тип и разбира се, много да се забавлявате, поемайки отговорност като едно от лицата на „Нощ на музеите и галериите Пловдив“, 2014.

КАК ДА КАНДИДАТСТВАТЕ:  Изпратeте кратко описание за себе си и на интересите ви и снимка на e-mail: info@openarts.info  . Посочете дали имате опит в работата с Фондация „Отворени Изкуства”. Посочете за коя от гореописаните позиции кандидатствате. Срок за кандидатстване: 30 август.

Повече информация можете да намерите ТУК.

Вашият коментар