Free Plovdiv Tour става на две години

Преди две години стартират безплатните пешеходни обиколки на град Пловдив, организирани от Сдружение 365. Сега, екипът отбелязва своя втори рожден ден на 13 юли (неделя), като кани всички да се присъединят към празничния тур с много балони, почерпки и усмивки. Сборният пункт е пред централна поща (под часовника) в 18:00 часа.

За тези две години  Free Plovdiv Tour е бил посетен от над 4700 гости, проведени са повече от 700 тура с посетители от шест континента. Най-много посетители има от Великобритания, САЩ, Австралия, Германия и Франция.

Особено значимо е това, че обиколките имат 58 ревюта в  TripAdvisor, които препоръчват тура на посетителите на града. Организацията работи с хотели и хостели, държавни и общински институции и ресторанти.

Туровете се провеждат  всеки ден – от 14,00 през зимата и от 18,00 през лятото от Централна поща, независимо от метереологичните условия, дори и със само 1 посетител.

Сега имате възможност да се включите и отпразнувате втория рожден ден на безплатните пловдивски обиколки и да се забавлявате в любимия си град по различен начин.

За автора

Вашият коментар