Гледаме „Мумията 3D“ и „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар 3D” под открито небе

Тази сряда „Филмови нощи във Филипополис“ представят два от най-касовите филми тази година на невероятно 3D. „Мумията” на режисьора Алекс Кърцман и „Карибски пирати: отмъщението на Салазар" на Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг.

От 21:10 ч. зрителите ще имат възможността да гледат „Карибски пирати: отмъщението на Салазар" – петата част от един от най-успешните франчайзи в историята на киното. Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

От 23:30 ч „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „Мумията” –  нова трактовка на една позната легенда, с която ще започне възраждането на обща вселена от култови чудовища. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история. Древна кралица (София Бутела), чиято съдба е несправедливо отнета, е затворена в гробница под безмилостната пустиня. В наши дни тя е събудена, което отприщва ужаси отвъд човешкото въображение… От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „Мумията” съчетава напрежение и екшън в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

 

За автора

Вашият коментар