Hollywood undead и Papa Roach с общ концерт в България през 2020-та

Концертът в София е част от европейското турне на групите

Ще се състои на 2-ри март в зала „Универсиада“

Изминалите дни са добри за родните рок фенове. Последната новина от света на музиката, леко казано, ни зарадва. На 2-ри март 2020-та в столицата пристигат Papa Roach и Hollywood undead за съвместен концерт. Той е част от европейското турне на групите, което включва 14 държави, и ще се състои в зала „Универсиада“.  Организатори на концерта в България са Sofia music enterprises.

И двете групи са идвали в страната ни преди, но сякаш не ни стига. Много хора са израснали с техните песни, еталон за ню метъла и рап метъла. С хитове като Last resort, To be loved, Getting away with murder, Lifeline, от страна на „хлебарките“ и Undead, Everywhere I go, Black Dahlia, Young, от страна на „немъртвите“ няма как феновете да не изпаднат в музикален катарзис. Американските музиканти са си извоювали място в сърцата на хората с уникални текстове, разтърсващи мелодии и екстравагантна визия.

Билетите излизат в продажба на 1-ви ноември на цена от 65 и 75 лв. в мрежата на Eventim, а в деня на концерта от 80 и 90 лв.

„Това турне е може би малко закъсняло. Феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с HOLLYWOOD UNDEAD и ние ще им дадем това, което искат! Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а публиката там има неповторима енергия! Наистина нямаме търпение!“, сподели Джейкъби Шадикс – вокалист на Papa Roach.

Ние също нямаме търпение, но ще трябва да почакаме до година. До тогава ще ги слушаме у дома или в клубовете и ще събираме сили да ги видим на живо.

Повече информация за специалните VIP пакети може да намерите на www.paparoach.com и www.hollywoodundead.com

 

За автора

Вашият коментар