Икономическа библиотека част от Пловдив чете

Икономическа библиотека в Пловдив се включва в културния афиш на фестивал "Пловдив чете" 2014 с представяне на книгата "Обединени в Омразата" с автор Джейми Глазов. Събитието ще се проведе тази вечер от 20 часа в новия дом на Икономическата библиотека (ул. 11 Август 1, до ГХГ).

„Обединени в омразата“ е една енциклопедия на коварния съюз на левицата със световния джихад. Книгата разобличава трайната привързаност на крайната левица към омразата, насилието и нетолерантността. За основна цел и мисия на своята книга, яторът е поставил да попречи на западната левица  да подкрепя тоталитарните машини за унищожение , както е било през XX век.

Интересната и провокативна книга ще бъде представена и последвана от среща-разговор с издателят на книгата от издателска къща "МАК" Калин Маноло и икономистът от Industry Watch- Георги Стоев.

За автора:

Авторът на книгата е роден в Москва. Родителите му са съветски дисиденти, които през 1972 г. имигрират в Канада. Джейми Глазов завършва Dalhouse University със степен по политически науки в областта на американската и канадска външна политика и история.  Той е автор на няколко книги, сред които „Канадската политика към Съветския съюз на Хрушчов” (2002). Последната му книга, „Сблъсък със злото: борбата против тиранията и терора” (2010), е сборник интервюта с водещи политици и анализатори  Сега Глазов е изпълнителен директор на известното консервативно интернет издание Frontpagemag.com.

Как премина откриването на Пловдив чете и кой стана носител на Орфеевия венец прочетете ТУК.

За автора

Вашият коментар