Коледен Handmade Bazar днес в Капана

Пловдивчани и гости на града избират подаръци днес по време на Коледеният Handmade Day в Инкубатор

Днес, 19 декември, отново ще се състои Handmade Day и по-специално неговото Коледно издание. Най–оригиналните хендмейд артисти ще се съберат под покрива на Sound Trap за да дадат решения на вашите предколедни търсения. Авторите са  приготвили майсторски крафт! Докато пийвате по чаша вино и се наслаждавате на вкусотиики, поднесени от Pandishpan  и Еко Етика пред камината на трап-а, ще можете да избирате вашите уникални и майсторски, ръчно изработени подаръци за скъпите си хора, а дори и за дмашните любимци.

Ще попаднете в приказна обстановка….  чудати калейдоскопи, ръчно обработена кожа, дъво, камък, глина и метал, текстилни играчки, бижута от цветя и смола. За празниците може да зарадвате любимите хора с невероятните илюстрации и календари на Нечо Арт, Techwoo’s Art и Giga-feel-art. 

Селекцията на Light On Design Studio и Инкубатор за това издание на Handmade Day отново няма да ви разочарова, макар, че авторите са 30 (поради ограничението на територията) вместо обикновените 100, организаторите са избрали най-доброто за вас в тесен кръг. Тази година към Коледния Handmade Day се присъединява и отганизацията Animal hope Plovdiv, която ще проведе традиционния си благотворителен базар заедно с Handmade Day.

Базарът започва в 12ч. на двете нива на Sound Trap(Инкубатор)  в коледна обстановка и горяща камина.  Повече за авторите и предварителни набелязвания на подаръци можете да откриете в събитието @Коледен Handmade Day във фейсбук.

Вашият коментар