НБ Иван Вазов със своя невероятна програма по случай Ден на детето

Предоставяме на вашето внимание едно много важно събитие за малки и големи
 
Ето я и окончателната програма, която Детският отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив, заедно със своите партньори, ще реализира на 1 юни по повод Международния ден на детето.
 
От 8.30 до 16.45 ч. децата, нарисували рисунки по свободна и любима за тях тема могат да ги донесат в Детския отдел на библиотеката /ул. „Авксентий Велешки“ № 15/, за да бъдат изложени в отдела. Всеки малък художник ще избере свободно място за неговата рисунка. А който иска, може да нарисува своята творба на място. В 17.00 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ /ул. „Авксентий Велешки“ № 17/ усилията на малките художници ще бъдат възнаградени с подаръци.
 
От 11.00 до 15.00 ч. децата-любители на водата и водните спортове ще имат възможността на Гребната база да се повозят на каяк, придружени от инструктор. Нужни са само желание и малко смелост.
 
От 17.30 до 19.00 ч. запалените любители на животните ще могат да гледат филм за прилепите и да участват в събеседване по темата в Конферентната зала на библиотеката.
 
Празникът се организира от НБ „Иван Вазов“ – Детски отдел, Асоциация за социална, здравна и правна помощ, СНЦ „Клуб за планинско-приложни спортове АГАРТА“ и книжарница „Мечо Пух“.
 

Вашият коментар