Sound Trap връща времето с „The Sound of JukeBox“

Този петък, 24-ти април, стартира първата от поредицата тематични месечни партита със Стефан Колев – Skil в новия SoundTrap. Събитието ще е съпроводено от интересна изложба на подбрани винтидж постери от времето, в което ще бъдете потопени

"The Sound of JukeBox" е името на партито и ще е посветено на онова носталгично време от края на 50-те и началото на 60-те, когато музиката се е създавала от душа и хората са танцували и са се забавлявали заедно от сърце. Музиката тогава се е слушала само на плочи от грамофон или от "Jukebox" машина, която е била задължителен "мебел" за всеки бар, заведение или сладкарница.

"С тази танцувална вечеринка, която съм ви подготвил ще се опитам да върна лентата назад и ще ви припомня времето на големите кадилаци, черната музика от малките барове и големите бардаци, леките жени, тарикатите на дребно и сутеньорите с патлаци wink emoticon“, сподели Skill.

Ще чуете много знайни и незнайни танцувални стилове произлезли от Американските гета”, добавя още артиста в страницата на събитието. 

Интересна, запомняща се, вдъхновяваща и експлозивна, всичко това е само една малка част определенията към новата арт-сцена на Пловдив, наречена Sound Trap. 

Прочетете повече за нея ТУК.

Снимки и видео от откриването на SoundTrap вижте ТУК

За автора

Вашият коментар