TEDx се завръща в Града под тепетата през април

На 28 април, на сцената на TEDxPlovdiv в Драматичен театър – Пловдив, ще застанат едни от най-изявените пловдивчани

Те ще представят своите идеи, които наистина заслужават да бъдат споделени. TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на добрите идеи. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания.

TEDxPlovdiv е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота.

Тазгодишната тема “United” символизира обединението между идеи, за един по-добър свят. В днешното индивидуалистично общество, обединението на хора, идеи и култура, е важна мисия. Събитието е целодневно, а по условия на формата, всеки гост-лектор ще представи своята тема в рамките на 18 минути. 

TEDxPlovdiv съсредоточава усилията си върху идеи на не толкова познати лектори, с цел те да бъдат споделени. Лектори ще бъдат както пловдивчани допринесли с постиженията си, така и чужденци избрали Пловдив за свой дом. Първите обявени лектори са Георги Ангелов, Юлиян Добрев, Милен Великов и Стивън Симпсън, а до датата на събитието ще станат известни още интригуващи личности! 

Благодарение и на партньорствтото си с Европейска столица на културата – Пловдив 2019, ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите.

Билети и пълна програма за събитието ТУК!

За автора

Вашият коментар