Таня Бейрийска представя новата си книга Методът

Книгата „Методът“ на Таня Бейрийска естественото продължение на първата ѝ книга „Нокаут за МС“, издадена през 2017 г.

И докато в първата си книга авторката споделя със своите читатели за тежката си борба с коварната болест и уникалния ѝ метод на хранене, с който е успяла да стопира заболяването, то втората ѝ книга е по-практична.

В “Методът“ Таня Бейрийска навлиза в детайли при описанието и обосновката на всички аспекти на метода й „Ключът към дълголетието“, като се е постарала да даде възможна примерна схема за неговото прилагане. Авторката споделя и набор от множество различни готварски рецепти, които тя самата ползва до ден днешен, както и създадената от нея Пирамида на храненето, която дава нагледен пример кои храни са полезни и кои са забранени при МС (множествена склероза) и други дегенеративни заболявания.

Заедно с екип от сподвижници и експерти Таня Бейрийска учреди и Фондация на нейно име, за да може да бъде полезна на максимален брой хора, потърсили помощта ѝ и желаещи да приложат метода ѝ в търсенето на избавление.

Част от предговора към книгата:

Скъпи читателю,

В първата си книга „Нокаут за МС“ ти разказах за последните няколко години от живота си. Споделих ти преживяното от мен в борбата ми за оцеляване с болестта, която мъчително ме убиваше. Описах какво съм научила, какво съм направила и как в крайна сметка успях да създам метода си „Ключът към дълголетието“, благодарение на който „нокаутирах“ своята МС, независимо от и въпреки прогнозите на лекарите. С пускането в разпространение на първия тираж от тази ми книга и след организирането на само три нейни представяния в страната, бе провокиран неочаквано силен за мен медиен интерес.

Той бе последван от публикации в електронни и печатни медии, както и от мои участия в различни телевизионни предавания. В резултат на това стотици хора започнаха ежедневно да търсят контакт с мен, за да споделят болката си и да получат подкрепа в борба им с тяхната болест. Заедно с екип от сподвижници и експерти учредих Фондация „Таня Бейрийска“, именно за да мога да бъда полезна на максимален брой хора, потърсили помощта ми и желаещи да приложат метода ми в търсенето на избавление…

Повече за книгата може да чуете на пердставянето й на 04 април 2018 /сряда/ от 18:00 часа в Конферентна зала на Народна библиотека „Иван Вазов“.

Събитието във Фейсбук може да намерите ТУК.

Вашият коментар