Умберто Тоци с концерт на Античния театър

Италианската музикална легенда и изпълнител на хитове като Gloria“, „Ti Amo“, „Gente Di Mare“ и „Tu“, Умберто Тоци ще зарадва почитателите на красивата италианска музика в Пловдив на 28 юли 2024 г. от 21.00 часа на сцената на Античния театър. Той идва за първи път в Пловдив и за втори път в България.

Харизматичният Умберто Тоци е преминал през поколенията и е изпълнил най-престижните концертни зали в света. Смятан за един от най-великите автори на песни на своето поколение, Тоци е продал над 80 милиона албума по целия свят. Заедно с неговите музиканти, той ще изпълни своите вечни песни, които продължават да се харесват на меломаните от всички възрасти.

Продажбата на билети стартира от днес 22-ри декември 2023г. на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Цените на билетите са от 80лв. до 160 лв.

Концертът ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.

Билети – https://www.eventim.bg/bg/bileti/umberto-tozzi-band-plovdiv-ancient-theatre-629978/event.html

За автора

Вашият коментар