Златните момчета на Stand Up комедията пристигат в Пловдив

Трима от най-популярните стендъп комедианти в България – Димитър Иванов – КапитанаГеорги Кючуков и Димитър Донски, обявиха началото на своето лятно турне под името „Златните момчета“. След успешното премиерно представяне на шоуто в препълнената Зала 1 на НДК тази пролет, комедиантите се отправят към ново предизвикателство – да обиколят осем от най-големите български града и да представят своето уникално шоу пред над 12 хиляди зрители. На 30 юли те ще се качат на една от най-емблематичните открити сцени в града на тепетата – „Бунарджика“, заобиколена от зеленина и прохлада.

За комедиантите:

Димитър Иванов – Капитана е уникален в България със своя талант като вентролог и стендъп комедиант. Носител на престижни награди като Golden Mic Awards и Solo Act, той е първият български комедиант със самостоятелно шоу в Зала 1 на НДК. Със своите 7 национални турнета и участия в над 30 града, Капитана е майстор на многопластовия хумор, който преплита забавни истории с дълбоки социални послания.

Георги Кючуков, известен като кмета на стендъпа, е един от най-разпознаваемите комедианти в България. Неговият хумор е близък до балканската ни душевност, което го прави любимец на публиката. Георги е известен със способността си да се вниква във всяка сфера на живота и да превръща ежедневието в източник на безкраен смях, доказвайки, че комедията е мощен инструмент за разбиране на народопсихологията.

Димитър Донски е интернет сензация, която взриви социалните мрежи с остроумни и провокативни изпълнения. Започнал кариерата си в щата Илинойс, САЩ, той пренася най-доброто от американската стендъп сцена в България. Донски е известен с дръзкия си стил, остър език и изключителни импровизационни умения, които го правят център на вниманието на всяка сцена.

„Златните момчета“ обещава да бъде незабравимо преживяване за всички любители на комедията. Със съчетание от уникални таланти и различни стилове, шоуто ще предложи нещо за всеки вкус и ще осигури много смях и добри емоции през цялото лято.

Турнето премина през Бургас и Варна, а следващи са:

23 юли – Летен театър „Кайлъка“, Плевен
24 юли – Летен театър към Военния клуб, Русе
25 юли – The Brick Port, Варна (РАЗПРОДАДЕНО)
26 юли – Sofia Summer Fest, София
29 юли – Летен театър, Велико Търново
30 юли – Летен театър „Бунарджика“, Пловдив
31 юли – Летен театър, Стара Загора
1 август – Летен театър, Шумен

Билети за всички дати от турнето могат да бъдат закупени онлайн, както и касите на EasyPay в цялата страна. Не пропускайте възможността да станете част от това неповторимо комедийно лято!

За автора

Вашият коментар