560 студенти от ПУ получиха дипломите си днес (СНИМКИ)

254 бакалаври и 306 магистри от Випуск 2018 на Факултета по икономически и социални науки на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” получиха своите дипломи на тържествена церемония

От абсолвентите по икономика, администрация и управление и политически науки 80 са с отличен успех. Те получиха специални грамоти, а студентите с най-висок успех от отделните специалности бяха удостоени и с плакети. Освен традиционните пожелания за успешен път в живота от зам.-ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – доц. д-р Мария Стоянова, и декана на факултета – доц. Станимир Кабаиванов, специалната изненада за гостите на церемонията беше музикален поздрав от гайдарски състав „Родопчани“, носители на множество награди.

За 25 години от основаването си Факултетът по икономически и социални науки се е наложил като авторитетен и предпочитан партньор и образователен център в Пловдив и страната, подчерта доц. Кабаиванов. Според него гарант за добрата професионална реализация на студентите са високите стандартни на преподаване, взаимодействието с фирми от различни сектори на икономиката и развитието на нови бакалавърски и магистърски програми, ориентирани към нуждите на пазара на труда.

Вашият коментар