8 апартамента за 8-ми декември в Пампорово

Съвсем скоро идва 8-ми декември и mediacafe.bg има специално предложение за настоящи, бъдещи и вечни студенти. Апартаменти в епицентъра на най-горещата точка на празненствата. Как ви се струва? Апартаменти Малина, част от хотел Малина Резиденс предлагат за студентския празник 8 луксозни апартамента, обазаведени стилно и уютно. Дневните са просторни естествено в светло дърво. Всички те са оборудвани с камина, разтегателно канапе, телевизор, маса за хранене и столове. Кухните са оборудвани с хладилник, котлони, печка, кафе-машина, посуда и прибори. Спалните предлагат двойно или две единични легла, гардероб, шкафчета, луксозни бани. Навсякъде имате интернет и кабелна телевизия.

Цените са в лева на човек и включват за  две или три нощувки съответно 90 или 110 лева + празнична вечеря в механа Маркони (кувертът от 40 лева е включен в цената на стаята). Цената е валидна при настаняване на двама човека в апартамент. Трети човек доплаща 20 лева за нощувка и 40 лева за празничната вечеря. Празничната вечеря включва богато маханджийско меню, гарнирано със 100 гр. алкохол по избор, както и марково вино. За финал ще бъдете изненадани от сладоледените кошнички.

 

Специален бонус

 

Ако компания наеме всички 8 апартамента получава още един безплатен – 8+1.Гостите от бонус апартамента заплащат само вечерята – 40 лв.

 

Пампорово е разположен във вътрешността на магическите Родопи на 1650 м надморска височина, в подножието на връх Снежанка. Намира се на около 260 км от София, 85 км южно от Пловдив, 15 км северно от Смолян и 10 км южно от Чепеларе.

 

 

За автора

Вашият коментар