Студентите от ПУ организират 10-та юбилейна конференция за Екологията (СНИМКИ)

Да работим! Няма тук оръжье
по-велико, силно от труда,
само то е вярно и не лъже,
свят ломи, победно е всегда.
(Иван Вазов) 

В деня на народните будители, нека почетем делото на българските просветители, книжовници, революционери. Няма по-голям дар от образованието, няма по-ценно богатство от знанието!

Студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Студентски клуб „ЕСЕТРА“ и катедра „Екология и ООС“ към Биологически факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“ организират ДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА НАУЧНА  СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЯ „ЕКОЛОГИЯТА-НАЧИН НА МИСЛЕНЕ“.

Целта на конференцията е да предостави възможност на студентите от ПУ и други ВУЗ-ове от страната да развият своето екологично и биологично мислене, да представят своите научни и научно-популярни разработки. Традиционно конференцията акцентира върху различни области на екологията, опазването на природата и екологичното образование.

Паралелно с конференцията се провежда и Фотоконкурс, под надслов: 

Природата на България през моите очи 

В него могат да вземат участие само студенти и докторанти със собствени снимки, направени в България.

Събитието ще се състои на 1 ноември 2018г. от 10:00 часа, в 15 аудитория- Биологически факултет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. 

 Повече информация може да намерите ТУК

Събитието се организира от Студентски съвет към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и катедра „Екология и опазване на околната среда“ към Биологически факултет.

Повече за събитието в снимки и видео може да видите ТУК

Вашият коментар