Студентка от Казанлък е победителят в конкурса „Мисия студент 2014“ (СНИМКИ)

Конкурсът на Mediacafe "Мисия студент 2014" официално обяви своите големи победители в 4-то си издание. В неделя /28.09/ в клуб Библиотеката в Пловдив присъстваха страшно много млади творци, поети, художници и музиканти, които освен, че бяха наградени от нас и фестивала Alter-Native, се забавляваха с музикантите от SummersBees и на изпълненията на артистичния Иво от Acoustic Corporation, Илко Биров и Петър Борисов. 

Всички събития бяха с една тема "Свободата", която всеки вижда по различен начин, но усещането предполагаме винаги едно. 

След наистина много труден избор бяха отличени тримата победители в конкурса "Свободата няма граници". И тримата студенти са от различни краища на България и имат своята гледна точка към тази Свободата. 

На трето място се нареди студентът от пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство ( АМТИИ ) – Петър Стефанов. Той е родом от град Дулово, област Силистра. 

Второ място присъдихме на Рени Никифорова, студентка живееща и учеща в София, за която Свободата е утопия. 

Първо място категорично бе връчено на Мария Николова от Казанлък, която също живее и учи в столицата. Тя получи нашата парична награда и награди от спонсорите ни. За съжаление тя не успя да дойде за награждаването, но ще получи своите награди съвсем скоро. 

Всички есета ще бъдат публикувани в mediacafe, като започнем от зад на пред. Първи можете да прочетете мнението на Петър Стефанов и мнението му за Свободата. 

Всички спонсорски награди за трите конкурса "Свободата няма граници" бяха осигурени от Дипломат Плаза и Дипломат уреди за вграждане, фитнес клуб "Тотал спорт", фирма Макском, Матраци "ТЕД", Езиков център "LinguaMundi", клуб Библиотеката, Община Пловдив, Издателство "Жанет 45" и mediacafe.bg 

Благодарим на партньорите ни за подкрепата: Под Тепето, вестник Марица, Сайтовете на Инвестор БГ, БГ Радио, Радио Сити, Фондация Пловдив 2019, Младежката студентска организация AIESEC, Студентските съвети, Национален Младежки Форум, МИКЦ Мрежата, Net365 и Graffiti.bg. 

Победителите във филмовите и фотографските конкурси, които бяха наградени на 11.09 пак в Пловдив, можете да видите ТУК.


 

Мирослав Трифонов е победителят от фотографския конкурс, който бе изложен в клуб Bиблиотеката и ще остане там поне две седмици. Снимките можете да видите и от този линк

За автора

Вашият коментар