Студентка представя България на Мис Свят 2018 в Китай (СНИМКИ)

На 12 септември в „Рейнбоу плаза“ в София се проведе конкурса „Мис Свят България 2018“

68-ият финал на Мис Свят ще се състои на 8 декември на остров Саня, Китай. 

С престижната титла бе коронясана Калина Митева – 19 годинишна красавица от София. Тя ще представи България на световния конкурс, който ще се проведе от 10 ноември до 10 декември в Китай

Към момента Калина е студентка първи курс във Висшето училище по мениджмънт в София, специалност Интернешънъл мениджмънт. Младото момиче свободно владее английски, руски, а от скоро учи и испански. Освен това от година и половина е и модел. Освен, че се е насочила към образованието си, тя има и своята кауза – би искала да помага на деца в неравностойно положение.

68-ият финал на Мис Свят ще се състои на 8 декември на остров Саня, Китай. Тазгодишното събитие ще отпразнува 30-годишнината на остров Хайнан и скоро ще бъде обявена грандиозна програма преди събитието. Състезателите ще пристигнат в Саня на 9 ноември и ще заминат на 9 декември (ден след последното шоу).

По време на целият престой в Китай, участничките на консурса ще преминат през няколко етапа на оценяване. Жюрито на световния конкурс ще наблюдаване как участничките общуват с приятели, семейство и фенове в социалните мрежи. Поради тази причина е съдадено приложението MobStar, където всяка участничка е регистрирана и отразява своята подготовка за конкурса, пътуването и престоя си в Китай. Колкото повече харесвания, гледания и коментари има в MobStar всяка участичка, толкова по-висока оценка ще получи тя.

Всеки, който има желание може да свали пролежението напълно безплатно от Google play или AppStore. Можете или да се регистритате със своя Google account или да влезнете със своя Facebook профил. В MobStar можете да намерите нашата представителка, като Kalina Miteva. За да гласувате (харесате) за дадена снимка е достатъчно да плъзнете от ляво на дясно.

Може да подкрепите нашето момиче, като гласувате за България в деня на финала на сайта на Мис Свят 2018 ТУК  

Вашият коментар