Food Revolution в подкрепа на Кари на 1-ви юни

Ученици от три езикови гимназии (Английската, Руската и Френската) ще направят една малка кулинарна революция (Food Revolution) подобно на най-известния американски готвач Джейми Оливър. 

"Искаме да подобрим начина на хранене на учениците, да премахнем  старите лафки, в които се продава купища вредна храна и на тяхно място да направим Фрешбарове, в които да се предлагат салати, десерти, сандвичи, натурални сокове, които се приготвят на място. Важното е да е полезно!", спдоели за mediacafe.bg една от органиазторките Маги Стоева.

Първата акция ще бъде на 1-ви юни от 12:00 часа след Халите със съдействието на Тоусти и Фреш пойнт.

Това е една чудесна възможност да си направите свой собствен сандвич, да изпиете един разхлаждащ фреш или smoothie и да се позабавлявате.

Всеки фен на свежите храни и напитки ще може да си направя сандвич с продукти по негов избор и да остави в касата толкова пари, колкото смята, че струва сандвича. Парите ще бъдат преведени в дарителската сметка на Катерина Матеева.

Събитието започва в 12:00 часа.

Мястото на пловдивското  Food Revolution е на Главната преди халите срещу улица Братя Пулеви. Повече за това как да помогнете на Катерина Матеева прочетет ТУК.

За автора

Вашият коментар