Пролетта в Пловдив идва с 10-то издание на фестивала „Здравей, здраве“

Пролетта наближава, а с нея и традиционният фестивал на здравето в Пловдив

Мотото е  "Даровете на духа"  и ще бъде посветенп на духа на здравето, силата и красотата

Фестивлът на здравето тази година ще се проведе за 10-ти пореден юбилеен път, а заедно с него емоцията ще усетят всички, които неотлъчно са били с него – лектори, практици, лечители, изложители, траньори, приятели, съмишленици и гости.

Организаторите подготвят грандиозна програма, много изненади, арт-работилници, практики, търговски презентации и разбира се базар-изложение на здравословни продукти традиционно добри лектори и водещи в съчетание със спортни програми, движение, медитации и практики.

Датите на изданието ще са 19, 20 и 21 април – петък привечер, събота и неделя, като и тази година ще се всички лекции ще се проведат Дом на науката и техниката до Цар Симеоновата градина заедно с любезните домакини от Лъки Дом на киното

Отново ще работи и любимото фестивално кино (фестивално) с много интересен подбор от филми. Празникът ще се допълни с културни прояви, музика и изкуство  в духа на Пловдив.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

КАУЗА

Фестивалът е осъществяване на идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Крайната цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

  • СНИМКИ от фестивала Здравей, Здраве може да видите ТУК
  • Програмата е публикувана на сайта на фестивала ТУК
  • Повече подробности може да откриете на фейсбук страницата ТУК

Вашият коментар