Рут Колева и Ивайло Захариев: “Последвай ме!”

Kакво може да обедини творци, спортисти, бизнесмени, журналисти?  Оказа се, че това е ТОЙ – Велосипедът.

Първите пет известни личности, които подкрепиха кампанията “Аз карам велосипед, последвай ме!” вече са разкрити. Началото на кампанията постави актьорът Ивайло Захариев, последван от спортиста Стойко Сакалиев и журналиста и ТВ водещ Милен Цветков. Сред представителите на бизнеса пък е предприемачът Максим Митков, а певицата Рут Колева има честта да е единствената засега жена в “отбора на велосипедистите”.

Какво обединява всички тези хора от пет толкова различни сфери на дейност и интереси, можем да разберем от усмивките на лицата им когато заговорят за любовта си към велосипедите. Те споделиха своите истории, които свързват с колелото и така дадоха своя принос към популяризирането на карането на велосипед в града, сред природата, за отдих или спорт.

Посланиците на колела отправиха своя апел “Последвай ме!” към всички, които искат да водят по-здравословен, изпълнен с приятни емоции и същевременно природосъобразен начин на живот.

“Само хората, които не карат велосипед не знаят какво изпускат”  – Ивайло Захариев

„Когато карам колело се чувствам по-добре, по-жизнена, по-раздвижена. Не виждам смисъл да тренирам във фитнеса, когато мога да съчетая полезното с приятното – да се придвижа до някъде и същевременно да поддържам форма и тонус”  – Рут Колева

За автора

Вашият коментар