С голям концерт в Пловдив казват „НЕ на наркотиците!“

По повод Международния ден за борба с наркотиците – 26 юни,  Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив, организират ежегоден концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти от гр. Пловдив и професионални изпълнители. Проявата е  под надслов „Живот или наркотици? Изборът е ТВОЙ!” и е част от кампанията на общинската структура „Твоят живот е в твоите ръце!”.

Концертът ще се проведе на 26-ти юни в „Цар Симеоновата градина” – Оркестрината от 17 часа. Със своето участие, младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна  алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.  

ОСНВ с ПИЦ – Пловдив поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.

За автора

Вашият коментар