50 години Щурците на 3 септември в Античния театър в Пловдив

С концерт „50 години Щурците“ започва Есенния салон на изкуствата

С разтърсващ концерт на група Щурците ще бъде открит тазгодишния Есенен салон на изкуствата в Пловдив.  Шоуто „50 години ЩУРЦИТЕ“, което препълни зала Арена Армеец и събра повече от 12 000 души публика ще зарадва пловдивчани и многобройните гости на града на 3 септември в Античния театър в Пловдив. 

Легендарните музиканти ще излязат на вековната сцена на 3 септември с целия блясък на продукцията, без никакъв компромис в техническо отношение  и с всичките си вечни песни.  В концерта ще участват както  Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, така и техните колеги и приятели – китаристите гости Иван Лечев, Славчо Тодоров и Петър Георгиев-Пешето. В няколко песни, групата пак ще свири в съпровод на автентичния китарен звук на незабравимия Петър Гюзелев, чийто жив образ на големия екран със сигурност ще предизвика силни емоции. Ще свирят и пионерите в бандата – Пепи Цанков, Веско Кисьов и Константин Атанасов.

Продажбата на билети ( три ценови пояса) започва утре – 23 юни в системата на www.Eventim.bg

Екипът на Тангра Мега Рок пристига в Пловдив след броени дни за концерта на емблематичната британска алтернативна формация PLACEBO, на 3 юли на Античния театър. Шоуто е част от фестивала Sounds of the Ages, кйто включва още 3 големи концерта. На 22 септември на Античния, излиза Devin Townsend Project с музикантите от оркестъра на Държавна опера Пловдив.

На следващия ден, 23 септември, древната сцена е запазена за Manfred Mann's Earth Band, а на 24-ти идва ред на Marillion. В дните на Sounds of the Ages в Пловдив се очаква инвазия на чужди меломани, като само за концерта на Девин Таунзънд вече са продадени 2 хиляди билета на фенове от чужбина, 200 от тях купени от Австралия. 

Паралелно с музикалния фестивал, Тангра Мега Рок организира винен маратон  Wines of the Ages във Военния клуб,  на който 35 производители ще представят повече от 200 бранда български вина.

 

 

 

За автора

Вашият коментар