Здравей, здраве! отново събра хиляди, за да им напомни, че здравето е най-важно (СНИМКИ)

Впечатляваща по разнообразие и високо качество предложи и тази година фестивала “Здравей, Здраве”, който традиционно се организира всяка пролет под тепетата

Осмото издание на здравословната общност на България обедини над 100 лектора и инструктора по движение и спорт около мотото “Даровете на Земята”. Под едно крило бяха събрани лекари за холистична медицина, специалисти по здравословно хранене и детоксикация, научни изследователи и биоземеделци, които привлякоха традиционно хиляди посетители и гости на града в рамките на два дни в Дома на културата "Борис Христов".

Акценти в програмата паднаха в чистотата на въздуха, влиянието на духовното здраве върху общата енергетика на организма, поддръжка на здравето с природни средства, здраве за бременни, здраве за очите, изчистване на организма, силата на подправките и много други.

Предвидени бяха й занятия, както за възрастни, така и за деца- лекции, практики, медитации, спорт, движение. Всичко това в два дни с безплатен вход в дома на културата “Борис Христов”. Спортните прояви бяха, както на закрито в дома, така и на открито в Градската градина до пеещите фонтани и до Виенския павилион, организирани активно от първия клуб за функционални тренировки WOW Gym под тепетата. Предвидени бяха освен тренировки по функционална атлетика, високо интензивни тренировки със собствената тежест на тялото, тренировки за изгаряне на мазнини и оформяне на мускули, така и йога практики, хармонизиращи тяло и дух. 

Фестивалният празничен дух бе допълнен от изложение на производители на здравословни продукти.

Повече за "Здравей, Здраве" и събитията на фестивала може да видите ТУК

Няколко добри съвета за активен начин на живот може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар