Беглика Фест се завръща и през 2015-та

Беглика Фест 2015 се завръща в нов сезон, още по заинтригуващ от предишния, с нови герои и невероятни приключения!  Ха!

От сега със сигурност знаем, че главни участници във феста ще са австрийския DJ от немски произход [dunkelbunt] и унгарската формация с родна жилка – Meszecsinka! А от български произход ще присъстват и интересните и различни по проекти артистите от ММУУЗЗАА (Музикална Магия, Универсална Утопия, Забравени Знания, Антични Аспекти).

Тази година за първи път БЕГЛИКА фест  2015 ще се разпростре в рамките на четири дни – от 27 до 30 Aвгуст. Ще има музика, изобразителни изкуства, спорт, философия, иновации и търсещ реални обществено значими решения диалог. Мястото остава областта Батлъбоаз, Западни Родопи, Беглика.

Със самото си създаване през 2008 г., Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности – отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие. БЕГЛИКА 2015 продължава тази традиция и е посветена на един нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето съ-творяване: облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени. И всеки участник носи своите съзвездия в тази вселена. Ето това е духът на Беглика. Очаквайте още много интересни попълнения в програмата на четиридневното преживяване БЕГЛИКА ФЕСТ 2015 като за най-актуалните новини следете фейсбук страницата на феста.

Ранните билети ще бъдат в продажба до 1-ви април 2015 г.

 

Вашият коментар