Етно–Еко Фестивал 2010 от 18 до 25 септември

Етно-Еко Фестивал 2010 в Пловдив: Свежо съчетание на еко-проекти на открито и клубна програма със световни етно теми

Antiart Movement, сдружения „Природен рай”  и „Зелен Пловдив“ обединяваме усилия за провеждането на Етно–Еко Фестивал 2010 в Пловдив. Всяка от организациите има дългогодишен опит в организирането на фестивали и събития. Сдружение „Природен рай“ има зад гърба си Пролетен Еко фестивал Пловдив 2008 и 2009, серия почиствания и облагородявания на екосистеми, както и разнообразни еко пърформанси. Antiart Movement са организатори на множество музикални събития, провеждани както на територията на град Пловдив, така и в други градове.

„Етно Еко Фес тивал Пловдив 2010” ще се проведе в седмицата от 18 до 25 септември 2010 г. на открити сцени в центъра на града, както и музикални клубове.

Целим да покажем, че всеки може да е полезен, мислейки по-екологично и давайки по този начин пример на децата си и на околните. Искаме да съхраним и обединим културните ценности, свързани с традициите на населението на нашия град и България, представяйки ги по напълно нов начин, адекватен на съвременнната световна музикална сцена.

Посвещаваме музикалните вечери на различни етно култури от целия свят с идеята за възраждане на народни традиции и разкриване на общото културно наследство и универсалните ценности. Ще продължим фестивалните традиции в Пловдив с желанието за утвърждаване на града ни като културна столица на България.

Фестивалът ще включва представления с народни танци, клубна програма със световни етно теми, презентации на водещи еко-организации, работилници по етно- и еко-програми. Акценти на вечерната музикална програма:

18 септември (събота)
The Perms Live – Canada / Nearly Dog & Stoner Boner (клуб „Дом Левски“)

19 септември (неделя)
Global Vision Circle – Global Vision Night – DJ Dancing Angel, DJ Invoke, DJ Olaija (клуб „Soho“)

20 септември (понеделник)
Afronight – Dancing Angel, Africandro – Global Vision Circle / Visitor Q – Antiart Movement (клуб „Дом Левски“)

21 септември (вторник)
Kottarashky Live Band / DJ Skill – проект „Българи“ (клуб „Soho“)

22 септември (сряда)
DJ Münchausen – Latino party (клуб „Дом Левски“)

23 септември (четвъртък)
Asian Detective (Soundforia) – Asian Underground (клуб „Soho“)

24 септември (петък)
Dopotamix Sound Pista / Dub Mission (клуб „Дом Левски“)

25 септември (събота)
After Beglika – DJ Altais dub session, DJ Mimionix balkan set / Beat Da Balkans (клуб „Soho“)

 

Вашият коментар