DEVIN Изворна продължава грижата си за фондация „За Нашите Деца“

Девин ЕАД осигурява нуждите от питейна вода за цялата 2021 г.

От лятото на 2020 „Девин“ ЕАД обезпечава всекидневните нужди от питейна вода за децата и семействата, които посещават центровете на фондация „За Нашите Деца“, както и за целия ѝ екип в София и Пловдив.

Само за миналата година компанията е дарила над 3 тона изворна вода с марката DEVIN, осигурявайки изцяло месечното потребление на фондацията с природно чиста изворна вода. Тази безвъзмездна подкрепа е изключително ценна и позволява на фондация „За Нашите Деца“ да разполага с нужните количества чиста, недокосната от човешка ръка, изворна вода от Родопите и така да инвестира повече от привлечените средства от свои дарители в пряка подкрепа за деца и семейства и в обучение на своите експерти.

Една от значимите цели на партньорството между двете организации е насърчаване и повишаване на информираността за важността на хидратацията и формиране на здравословни навици от ранна детска възраст.

През 2021 година подкрепата на DEVIN Изворна към фондация „За Нашите Деца“ продължава и се утвърждава като едно трайно и ценно за нас партньорство. 2307 са подкрепените деца, семейства и специалисти през 2020 година. На всички дадохме увереност и опора, за да растат и да се развиват децата в сигурна семейна среда, а DEVIN Изворна се погрижи за хидратацията. През тази година ще подкрепим 3000 деца, родители и специалисти чрез Комплексите си за ранно детско развитие в София и Пловдив и ще го направим отново заедно с DEVIN Изворна.

– сподели Диляна Манева – мениджър Корпоративна социална отговорност и събития във  фондация „За Нашите Деца“.

Водата с марка DEVIN идва от екологично чист регион в сърцето на Родопите и се препоръчва от Българската педиатрична асоциация. Природно чиста, неподправена, мисията на DEVIN Изворна е чрез здравословна хидратация да ни помага да подхранваме вътрешния си герой. Всеки ден. Девин е първата сертифицирана въглеродно неутрална компания на пазара на бутилирана вода в България със 100% неутрални въглеродни емисии.

За автора

Вашият коментар