Гранд Хотел Пловдив кани всички младоженци на Различното Сватбено изложение

Този февруари Гранд хотел Пловдив отново е домакин и организатор на едно различно и определено интересно изложение „Кажете Да на Вашата мечтана сватба“.

В съботата и неделята на 12-ти и 13-ти февруари заповядайте от 10 до 18 часа, за да се информирате за всичко свързано със специалния ви ден.

Невинаги знаем от къде да започнем, когато планираме сватба, но отговорите на редица въпроси може да намерите в навечерието на най-романтичния празник Свети Валентин в Пловдив на сватбеното изложение в Гранд хотел Пловдив.

Може лесно да изпълните амбицията си този важен за вас ден да се превърне в единствен по рода си като визия и преживяване. Подготвени сме да откриете всичко нужно на едно място.

По време на изложението ще имате възможността да разгледате работата на подбрани  професионалисти в бранша и да се консултирате с тях напълно безплатно. Сред изложителите са сватбени агенти и декоратори, фирми за професионално осветление и озвучение, фотографи, видеографи и още много други. Също така, специално за вас, екипът на ОП „Радостни обреди“ ще бъде гост на събитието, давайки подробна информация относно различни видове ритуали и сключването на граждански брак.

Вратите отварят точно в 10:00 часа на 12 февруари и всички вие, бъдещи младоженци, сте поканени да се присъедините към събитието и да се запознаете с най-новите тенденции при организирането на вашия най-специален ден.

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на Здравно министерство относно Covid-19.

Вашият коментар