Хисарлъка се превръща в сцена за музика и изкуство

В Кюстендил ще е празник за интерактивни преживявания на 24 юли, събота. През слънчевите дни в местността Хисарлъка ще съчетаем удоволствието от музика и изкуство. Красивата средновековна крепост е мястото за среща.

Най-атрактивното място в местността, а именно амфитеатъра ще превърнем в сцена за нашите артисти. По време на Хисарлъка Experience кадифеният глас на Белослава ще завладее античната крепост. Публиката ще се потопи в музика преливаща от джаз и фънки звучене. Певицата с чувствен глас ще излезе на сцената и ще чуем обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум.Абсолютните виртуози в рок музиката у нас група JEREMY? ще вземат участие в празника за града. През 2016 година инди рок групата подгряват легендите Queen преди концерти, които са част от европейското им турне. През годините JEREMY? печелят ред престижни награди, като признание за музиката, която правят. Заедно с тях на сцената ще чуем и музика от DJ Ilko, който ще води музикално през целия ден.

Освен прекрасната, разнообразна музика, която ще звучи, за децата организаторите са подготвили различни активности. На малчуганите ще предложат занимания, които ще ги направят преки участници и творци в събитието.

Местността Хисарлъка ще се превърне във фестивален град, в който ще се леят коктейли, забъркани от музика и усмивки.

В зоната за отдих ще има коктейлен бар, Food truck-ове и кътчета за почивка в бохемски стил, а организирана изложба от местния художник Евгени Серафимов ще зарадва и почитателите на изкуството.

Входът за фестивала е свободен.За автора

Вашият коментар