Изгодни полети от Пловдив към летните курорти в Турция

Полети до един от най-предпочитаните турски курорти стават възможни от летище Пловдив. Летният сезон в Турция започва, а с него и възможността за пътуване със самолет от Пловдив до дестинации като Анталия, Бодрум, Мармарис и други. 

Цените на билетите през месец май до приказна Анталия започват от 63 евро, сочи справка на сайта на авиокомпания Pegasus Airlines.Анталия е един от най-големите градове на Турция, разположен в Средиземноморския регион. Със своето топло време,  атрактивни плажове, туристически дейности и историческо значение Анталия винаги е била популярна дестинация за местни и международни туристи. 

До Бодрум, цените на билетите през летния сезон започват от 84 евро в посока. Летният курорт е с живописни плажове, богат нощен живот и е предпочитано място за летни ваканции.

Цената на директните полети от Летище Пловдив до Истанбул започва от 49 евро.

Други атрактивни туристически дестинации в Турция, до които Pegasus лети от Пловдив с прикачване в Истанбул са  Кападокия, Даламан и Измир. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови дестинации.

Благодарение на директната авиолиния от Пловдив има възможност за връзки с 90 международни дестинации през летище Сабиха Гьокчен. Полети има още до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до много европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Освен в чужбина, Pegasus лети до най-атрактивните туристически дестинации в Турция. Полетите правят лесно достъпни за любителите на пътешествия много нови дестинации.

Без значение дали сте планирали пролетно преживяване или лятна фиеста, пътувайки до желаната дестинация с полетите на Pegasus Airlines, ще се насладите не само на живописни и красиви гледки, приключенски изживявания и специални моменти, но и на комфорт и естетика, присъщи на авиокомпанията.

От 2018 година Pegasus възприе мотото „Твоята цифрова авиокомпания“ и управлява мрежа от 129 дестинации в 48 държави, включително 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 международни дестинации; извършва свързващи полети между Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за подобряване на изживяването при пътуване.

Билети могат да се закупят от сайта на авиокомпанията https://www.flypgs.com/en или в мобилното приложение на Пегасус – Pegasus Mobile App.

За автора

Вашият коментар