Лекция за силния старт на кариерата ще се проведе в ПУ „Паисий Хилендарски“

Събитието е част от цикъла събития на Start-Up Academy – Сезон 2

Лекция на Мариета Гаргова и Анета Караджова, свързана със силния старт на кариерата, ще се проведе в 7-ма аудитория на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ във вторник, 16 май, от 16:30 часа. Това съобщиха от висшето училище. Събитието е част от Start-up Academy – Сезон 2 и от поредицата „Месец на човешките ресурси”.

На публичната лекция гост-лекторите Мариета Гаргова и Анета Караджова ще разкажат за себе си,  израстването си в „Имотека“, както и ще споделят за стажа, който може да даде силен старт на кариерата на присъстващите с подкрепата на компанията.

Организаторите отбелязват, че първите стъпки към успеха са предизвикателни и в същото време изпълнени с много възможности. Според тях стремежът да вървим напред към реализация на целите е изключително важен, а да инвестираме в себе си чрез нови знания и стажантски програми е отличен старт за професионален просперитет.

Агенция „Имотека“ за недвижими имоти е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, занимава се с покупко-продажби и кредитиране в този сектор.

За всички присъстващи ще бъдат осигурени подаръци, както и специални награди, предоставени от „Имотека“.

За автора

Вашият коментар