Излиза трета част на комедийната сага за жената Борис и бащата Мария

Любими артисти в хитови постановки ще разведряват настроението под тепетата с един невероятен комедиен маратон – ”Жена ми се казва Борис” на 18 Октомври от 19:00ч и “Баща ми се казва Мария” на 27 Октомври от 19:00ч в Дом на културата „Борис Христов“.

Зрителите ще се забавляват с изпълнението на великолепните актьори Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова, Жанина Стоилова и Невена Бозукова, а като подарък ще получат специалното участие на Асен Блатечки в „Баща ми се казва Мария“.

Невероятни обрати, неповторими комични ситуации и диалози, изключително талантлива игра – всичко това превръща постановките в хит. За пореден път билетите са изчерпани за броени часове.Медиякафе научи, че пловдивската публика съвсем скоро ще се зарадва на премиерата на трета част на хитовата поредица.
За всички, които искат да се забавляват и разведряват с тази удивителна и възхитителна смехотерапия, телефон за информация и предварителна резервация 0888673600. Може да закупите онлайн билети само за най-добрите места в салона чрез
www.pricelesstickets.bg.

Вашият коментар