„Кино под звездите” с 12 безплатни прожекции в пловдивските паркове

Кино под звездите” се завръща в Пловдив за трета поредна година от 21 юни до 16 юли. Ето какво споделят организаторите:

Очаквайте ни в любими пловдивски паркове с 12 напълно БЕЗПЛАТНИ прожекции.

Откриваме на 21ви юни с филма „Майка“ в подножието на  Младежки хълм в 21:00 часа, непосредствено до новото фестивалното градче за култура, събития и разпускане на Пловдив.

Продължаваме с „Шекспир като улично куче“ – една истинска и преживяна история на Валери Йорданов, новият филм на Мариан Вълев  – “Чалга“ – за обърканите мечти и изгубените млади хора, „Идиотският Триъгълник“ – черна комедия с голямата награда на  фестивала в Кан и още впечатляващи заглавия.

Тази година 10 локации във всички райони на града ще станат отново част от поредицата БЕЗПЛАТНИ прожекции на  „Кино под звездите“. От 21 юни до 16 юли пловдивчани и гостите на града ще могат да се насладят на 12 прожекции на открито.

Всички български заглавия ще бъдат със субтитри на английски, а прожекциите на пълнометражните филми ще са предшествани от избрани късометражни филми.

Началният час на прожекциите е 21:00 часа.

Можете да си носите по нещо удобно за сядане (въпреки че осигуряваме и седящи места, те бързо свършват) и евентуално нещо против комари.

Събитията на „Кино под звездите“ се реализират с подкрепата на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2023 година. Проектът е финансиран от община Пловдив по Компонент 1 – „Фестивали и значими събития“.

Пълната програма ТУК

За автора

Вашият коментар