Криво огледало: „Възраждане“ пуска на пазара българска ваксина

Опозиционната политическа формация „Възраждане“ обяви сензационно, че е разработила и пуска на пазара първата българска ваксина против Ковид.

„Така е, вече можем да го обявим. От 2 години работим инкогнито с д-р Радева и резултатите са налице“, с облагородена усмивка заяви лидерът на формацията.

„За разлика от тия есенции, пълни с кемтрейлс и кръв на плъхове, дето ни ги пробутват западняците, нашата смес е плод на чиста ферментация от биологични продукти и е напълно безопасна“.

Потърсена за коментар, любимото джи пи на нацията потвърди гръмовната вест, като сподели, че е открила тайната съставка на вируса, различаващ го от обичайния сутрешен махмурлук и е успяла да го изолира с подкрепата на „Възраждане“.

„Мислих дълго къде би могло да бъде разковничето, когато Костадин се разкрещя, че се бавим, а звуковите вълни от недоволството му предизвикаха химична реакция в колбите с джибри. Преминавайки точката на кипене в рамките на едва девет секунди, сместа се кротна и засия“.

Вече има почти преки доказателства за вълшебните качества на ваксината, която ще се взима орално и ще бъде пусната на пазара с търговското име „Плява“.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар